DSpace Repository

Лінгвокультурологічиі характеристики гастрономічного дискурсу (на матеріалі французької мови)

Show simple item record

dc.contributor.author Паульс, В. О.
dc.date.accessioned 2021-11-18T06:29:05Z
dc.date.available 2021-11-18T06:29:05Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/319
dc.description.abstract Дослідна робота присвячена вивченню лінгвокультурологічного аспекту французького гастрономічного дискурсу. Розвиток національної кухні відображається в мові. Метою роботи є створення цілісного уявлення про гастрономічний дискурс, акцентуючи увагу на його структурних компонентах. В першому розділі систематизовані розвідки лінгвістів, пов’язані з дослідженням природи гастрономічного дискурсу. В другому розділі проаналізовані французькі гастрономічні номінації з урахуванням специфіки соціокультурного середовища їх побутування. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Бахмут, ГІІМ ДВНЗ ДДПУ en_US
dc.subject дискурс en_US
dc.subject глюттонія en_US
dc.subject гастрономічні лексеми en_US
dc.subject культурно-ідеологічний чинник en_US
dc.title Лінгвокультурологічиі характеристики гастрономічного дискурсу (на матеріалі французької мови) en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account