dc.contributor.author | Паульс, В. О. | |
dc.date.accessioned | 2021-11-18T06:29:05Z | |
dc.date.available | 2021-11-18T06:29:05Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/319 | |
dc.description.abstract | Дослідна робота присвячена вивченню лінгвокультурологічного аспекту французького гастрономічного дискурсу. Розвиток національної кухні відображається в мові. Метою роботи є створення цілісного уявлення про гастрономічний дискурс, акцентуючи увагу на його структурних компонентах. В першому розділі систематизовані розвідки лінгвістів, пов’язані з дослідженням природи гастрономічного дискурсу. В другому розділі проаналізовані французькі гастрономічні номінації з урахуванням специфіки соціокультурного середовища їх побутування. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Бахмут, ГІІМ ДВНЗ ДДПУ | en_US |
dc.subject | дискурс | en_US |
dc.subject | глюттонія | en_US |
dc.subject | гастрономічні лексеми | en_US |
dc.subject | культурно-ідеологічний чинник | en_US |
dc.title | Лінгвокультурологічиі характеристики гастрономічного дискурсу (на матеріалі французької мови) | en_US |
dc.type | Article | en_US |